ART-CREA

Projectes artístics comunitaris
Uncategorized

Projecte Art-Crea amb joves

Projecte dirigit a crear un espai propi per a joves d’edats compreses entre els 13-17 anys del barri Pont Major, on a través de tallers artístics-creatius de diferents disciplines (pintura, dansa, nous mitjans….), els joves desenvolupaven els seus propis projectes artístics emmarcats en els nous conceptes de l’art contemporani i alhora realitzaven tallers i activitats artístiques pedagògiques per famílies i infants del barri. Projecte que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Girona i el Centre Cívic del Pont Major. Aquest projecte va obtenir el Premi per “innovació pedagògica” per CNJC. Es va recollir l’experiència en diferents  publicacions (veure apartat de publicacions).

Any de realització: del 2003 al 2007

 

Projecte artístic comunitari amb joves

 

Projecte artístic comunitari amb joves

 

Projecte artístic comunitari amb joves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *