Contes, il·lustració i tècniques pictòriques

CONTES, IL·LUSTRACIÓ I TÈCNIQUES PICTÒRIQUES

Aquest taller proposa treballar per un costat, tècniques pictòriques que s’utilitzen al món de la il·lustració: cada conte és triat per la tècnica que proposa; i  per altre costat és triat, perquè cada un d’ells ens duu un missatge i/o a reflexionar sobre un sentiment o valor:  l’amistat, les emocions, la llibertat, la coeducació…

Aquests dibuixos-pintures que es mostren estan realitzats per infants d’entre 3 i 9 anys, en el taller realitzat conjuntament amb Dones Art Barri Vell i Ludus Mundi, al Centre Cívic Barri Vell, any 2016.

 

Conte: “El monstre de colors”/Tècnica: El collage

El monstre de colors és un monstre que té problemes per a descobrir quines son les seves emocions: l’alegria, la pena…i la seva amiga Laura, l’ajudarà a descobrir que cada emoció et pot fer pensar amb un color diferent.

 

Conte: “Bumba”/Tècnica: Pintura acrílica amb la tècnica del pinzell cec

En Bumba és un nen que viu a la sabana Africana. Les històries que viu amb els seus amics animals sempre parlen de l’amistat i a mi sempre em fa viatjar aquest continent tant fascinant.

 

 

Conte: “La poma vermella”/Tècnica: Pintura amb tinta xina i la tècnica del goteig amb pintura acrílica.

Un conte que parla del treball en equip.

 

 

 

 

Conte: “Ernest”/Tècnica: Assamblage

Ernest és una història que parla de l’educació per a la igualtat (coeducació), però d’una forma molt divertida i amb molt d’humor.

 

Conte: “L’increïble nen menja llibres”/Tècnica: Taller d’il·lustració amb papers de llibres vells reciclats

Aquest conte ens explica l’amor per la lectura, que cal assaborir a poc a poc, i deixar-nos emportar.