ART-CREA

Projectes artístics comunitaris
Uncategorized

VIATGE SENSORIAL CREATIU AMB FAMÍLIA

A través d’una instal·lació immersiva es proposa a grans i petits a una aventura interactiva i participativa, de la mà de la seva creadora Raquel Moron, la qual s’enfunda en el personatge del conte il·lustrat “El meu poble, LA LLUNA” i us convida a transitar per tot un seguit de pistes i proves per descobrir l’entrellat d’una història màgica plena de sorpreses. Que a més ens permetrà crear el nostre propi “llibre d’artista”.

Una experiència per tota la família que combina les arts escèniques i les arts visuals a través del llenguatge sensorial i la poètica del joc.

 

 

Veure el vídeo resum:

 

El meu poble la lluna

 

S’ha dut a terme dins de Teatres (Teatre l’Autèntica, Teatre de Figueres..) i també dins de Festivals (Festival FITKAM, Festival Ludivers, Festival de Titelles de Sant Martí Vell, Festival del Paper a Sarrià de Ter…), com en diferents Centres Cívics i Culturals.

Dossier amb necessitats tècniques i pressupost: dossier el meu poble la lluna-links (descarregar)

Si vols comprar el Llibre il·lustrat “El meu poble, LA LLUNA” publicat per l’editorial Trapelles, posa’t en contacte. Preu del llibre: 15€

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *