ART-CREA

Projectes artístics comunitaris
Sin categoría

Music’ART AMB NADONS

La música és un llenguatge, un mitjà d’expressió en ell mateix. Però també és una eina a partir de la qual podem expressar sentiments, transmetre missatges, relaxar-nos, animar-nos, remoure consciències, aprendre conceptes, relacionar-nos amb els altres, interioritzar valors, conèixer cultures, experimentar la creativitat, desenvolupar el sentit crític, etc.

La música, de per si, és capaç de fer fruir, d’assossegar, de relaxar, de fer experimentar sensacions, amb tot el que això pot comportar de diversió i de plaer, que en aquesta etapa és una manera de jugar.

Music’ART té com a objectiu apropar als infants i a les famílies a la música a través d’activitats lúdiques que els permetran desenvolupar una gran estima per la música i, al mateix temps, treballar aspectes molt importants en aquesta etapa del desenvolupament com l’àrea vocal-auditiva, la psicomotricitat, l’expressió corporal, l’expressió d’emocions i sentiments, la seva relació amb l’espai físic i la seva relació i vincle amb les persones.

En aquest taller està dirigit a infants de 1 a 2 anys acompanyats d’un adult.

Lloc: Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

Horari: Dimecres de 16 a 17h/ de 17 a 18h/ 18 a 19h

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *