ART-CREA

Projectes artístics comunitaris
Uncategorized

The Dreamers

 

The Dreamers són joves que han arribat com a menors i sols a Catalunya des de l’altra banda del Mediterrani.

Cadascun d’ells té una història que ens explicaran en entrar a la casa-instal·lació que ells mateixos han ideat a partir de la casa que han deixat enrere, la que estan construint i la que volen projectar.

Cada experiència és única.

Entrar dins  permetrà compartir no només un espai i un temps determinats amb un dels joves, sinó també conèixer les il·lusions i les esperances que els han portat fins aquí. Traspassar el llindar de la porta suposarà  viure en primera persona,  convertir-nos en còmplices de les seves històries.

La instal·lació es presenta com una forma poètica i sensorial que pretén donar visibilitat a la seva situació.

El projecte es desenvolupa al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, amb el suport de la Plataforma de Girona Acull,

Direcció artística: Raquel Moron , amb el suport de Karim Sabni.

Ha rebut el premi del públic al Festival FITT (Noves dramatúrgies a Tarragona), s’ha presentat a diferentes Festivals com inund’Art, Festival 10 sentidos, Festival NYS Castellbisbal, Mostra de la Ciutat Educadora de Girona, a Centres Cívics, instituts i presentacions a Universitats.

Recull de premsa the dreamers-tot

 

 

Amb el suport de:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *